Manfrotto Pixi White (MTPIXI-WH)

Код товару: С000003276
Фото: Manfrotto Pixi White (MTPIXI-WH)

Нема в наявності

Ціна: 1 008 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Manfrotto PIXI – идеальный мини-штатив для компактных, системных и любительских зеркальных фотоаппаратов. Он отлично справляется с фиксацией камер общим весом до 1 кг и позволяет получить четкие ночные снимки и удобство записи видео.

Кроме того PIXI выполнен в фирменном стиле Manfrotto, имеет удобный, простой и надежный механизм шаровой головки и ног. Ножки штатива выполнены из стали и снизу имеют резиновые накладки для установки, благодаря которым даже на гладких поверхностях штатив не скользит.

Рекомендованная нагрузка 650 г
Максимальная нагрузка 1 кг
Чехол отсутствует
Вес 200 г

Manfrotto Pixi White (MTPIXI-WH) - в каталозі abcphoto. Якщо потрібно купити Штативи настольні або інші елементи фотототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в електронний маркет АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Штатив настольний за бюджетною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Штатив настольний, скористайтеся зручною системою. Введіть: Manfrotto і перед вами з'явиться все Штативи настольні Manfrotto. У нас підібрати фототехніку найпростіше. В якості товарів можна бути повністю впевненими Вироби, які можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Manfrotto. З'явилися при покупці Manfrotto Pixi White (MTPIXI-WH) Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Полтаві в потрібні терміни.