Sony Гибкое крепление AKA-SM1 с поводком для экшн-камер Sony (AKASM1.SYH)

Код товару: С000003469
Фото: Sony Гибкое крепление AKA-SM1 с поводком для экшн-камер Sony (AKASM1.SYH)

Нема в наявності

Ціна: 1 249 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Съемка приключений

Лучшее место для съемки приключений на Action Cam. С помощью гибкого крепления для водных видов спорта Вы можете закрепить свою фотокамеру на доске для серфинга или каяке.

Прочное крепление камеры для съемки активного спорта

Легкий комплект крепления имеет четыре гибких лапки и большое основание для прочной фиксации. Даже если камера случайно выпадет из кронштейна, дополнительный поводок не позволит ей потеряться.

Выбирайте угол

Наслаждайтесь видом или полной перспективой на реку или море. Закрепив камеру, Вы можете выбрать угол съемки Action Cam до 90 градусов.

 

Sony Гибкое крепление AKA-SM1 с поводком для экшн-камер Sony (AKASM1.SYH) - в інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Аксесуари для екшн камер або інші аксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш віртуальний маркет АВС Фото. Виберіть із запропонованих варіантів Аксесуар для екшн камер за вигідною ціною? Щоб вам простіше було підібрати Аксесуар для екшн камер, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Sony І Ви побачите перелік з Аксесуари для екшн камер Sony. У нас найпростіша система підбору фототехніки. В якості товарів можна бути повністю впевненими Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад . Якщо з'явилися при виборі Sony Гибкое крепление AKA-SM1 с поводком для экшн-камер Sony (AKASM1.SYH) Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлену продукцію можна отримати в Харкові в швидкі терміни.