Marumi S- Black

Код товару: 16577
Фото: Marumi S- Black

У наявності

Ціна: 119 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Чохол для світлофільтрів MARUMI надійно захищає світлофільтри від подряпин та бруду, також заощаджує місце в кофрі фотографа та дозволяє тримати необхідні світлофільтри в одному місці без пластикових коробок.
Чохол для світлофільтрів MARUMI виготовлений з капронової тканини з прозорими відділеннями із ПВХ плівки та представлений у двох кольорових варіантах – сірому та чорному.
В одному чохлі для світлофільтрів MARUMI можна зберігати до 6 світлофільтрів.
 
 

Marumi S- Black - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо потрібно купити Чохли для фільтрів або інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нашого віртуальний магазин АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Чохли для фільтрів зі знижками? Щоб правильно вибрати Чохли для фільтрів, скористайтеся зручною системою. Введіть: Marumi і перед вами будуть усі Чохли для фільтрів Marumi. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені світовими виробниками, наприклад Marumi. Виникли при покупці Marumi S- Black Питання можна прояснити у наших менеджерів. Фототехніку отримаєте Чернівцях найшвидше.