Marumi S- Black

Код товару: 16577
Фото: Marumi S- Black

У наявності

Ціна: 119 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Чохол для світлофільтрів MARUMI надійно захищає світлофільтри від подряпин та бруду, також заощаджує місце в кофрі фотографа та дозволяє тримати необхідні світлофільтри в одному місці без пластикових коробок.
Чохол для світлофільтрів MARUMI виготовлений з капронової тканини з прозорими відділеннями із ПВХ плівки та представлений у двох кольорових варіантах – сірому та чорному.
В одному чохлі для світлофільтрів MARUMI можна зберігати до 6 світлофільтрів.
 
 

Marumi S- Black - на сайті магазину АВС Фото. Якщо потрібно купити Чохли для фільтрів або інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Виберіть із асортименту Чохли для фільтрів за низькою ціною? Щоб не витрачати час на підбір Чохли для фільтрів, за допомогою фільтрів. Введіть: Marumi і перед вами відкриються всі необхідні для вас Чохли для фільтрів Marumi. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими виробниками, наприклад Marumi. Якщо з'явилися при купівлі Marumi S- Black Запитайте наших менеджерів. Товар можна отримати в Дніпрі без затримок.