Sony Крепление с присоской VCT-SCM1 для экшн-камер Sony (VCTSCM1.SYH)

Код товару: С000003891
Фото: Sony Крепление с присоской VCT-SCM1 для экшн-камер Sony (VCTSCM1.SYH)

Нема в наявності

Ціна: 1 549 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Обзор, как из первого ряда

Закрепите камеру Action Cam на любой гладкой поверхности

С креплением-присоской вы не упустите ни один головокружительный поворот. Специальное крепление можно использовать на приборной доске, ветровом стекле или любой другой гладкой плоской поверхности.

Снимайте, как только хотите

Мощное крепление-присоска позволяет закреплять камеру на любых плоских горизонтальных и вертикальных поверхностях. Три движущиеся детали позволяют найти почти любой угол.

Sony Крепление с присоской VCT-SCM1 для экшн-камер Sony (VCTSCM1.SYH) - у віртуальному маркеті АВС Фото. Якщо потрібно замовити Аксесуари для екшн камер або інші фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Аксесуар для екшн камер за собівартістю. Щоб правильно вибрати Аксесуар для екшн камер, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Sony і Вам будуть запропоновані різні Аксесуари для екшн камер Sony. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фототовари, представлені у нас, випускають відомі фірми, наприклад . Якщо виникли під час підбору Sony Крепление с присоской VCT-SCM1 для экшн-камер Sony (VCTSCM1.SYH) Запитайте наших професіоналів. Товари заберіть в Слов'янське в необхідні терміни.