Liquid Image Крепление Liquid Image Ego Body Mount (784)

Код товару: С000004376
Фото: Liquid Image Крепление Liquid Image Ego Body Mount (784)

Нема в наявності

Ціна: 795 256 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Система ремней Liquid Image Ego Body Mount позволяет надежно закрепить камеру Liquid Image Ego на поясе, руке, запястье, ноге и т.п.

Для защиты камеры предусмотрен прочный и мягкий карман, а также прозрачный бокс, который защитит камеру от пыли, грязи, снега и влаги.

Длина ремней 70 см, застежки регулируются.

Liquid Image Крепление Liquid Image Ego Body Mount (784) - в каталозі АВС Фото. Якщо потрібно замовити Аксесуари для екшн камер або інші елементи фотототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Аксесуар для екшн камер за бюджетною ціною? Щоб максимально просто підібрати Аксесуар для екшн камер, за допомогою навігації. Введіть: Liquid Image і Вам будуть запропоновані різні Аксесуари для екшн камер Liquid Image. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими брендами, наприклад . З'явилися при виборі Liquid Image Крепление Liquid Image Ego Body Mount (784) Питання можна поставити нашому фахівцю. Фототовари можна отримати в Броварах у стислі строки.