Think Tank Cable Management 10 V2.0

Код товару: С000004512
Фото: Think Tank Cable Management 10 V2.0

Нема в наявності

Ціна: 499 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Компактный чехол для кабелей, зарядных устройств и прочих компьютерных и фотоаксессуаров. Имеет отсек для визиток, легко помещается в небольшой сумке. В комплекте три красных шнура для связывания проводов. Прозрачная стенка для быстрой ориентации в содержимом.

Основные особенности: 

- Прозрачная боковая стенка для быстрого ориентирования в содержимом.

- Окошко для визитной карты для идентификации владельца или содержимого.

- 3 красных эластичных шнура для проводов.

Материалы:

Серый нейлон 210D, черный нейлон 210D, молнии YKK, прошивка тройной нейлоновой нитью. Все ткани обработаны водооталкивающими покрытиями DWR и PU.

Think Tank Cable Management 10 V2.0 - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Чохли для фото-відео техніки та інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш віртуальний маркет АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Чохол З вигодами? Щоб правильно вибрати Чохол, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Think Tank і перед вами з'явиться все Чохли для фото-відео техніки Think Tank. У нас найпростіша система підбору фототехніки. За якість товарів можна не хвилюватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Nikon. Якщо з'явилися при купівлі Think Tank Cable Management 10 V2.0 Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Фототехніку отримаєте Кам'янець-Подільському в швидкі терміни.

Подходит для Проводов, аксессуаров, плеера, карт памяти и флешек
Внутренние размеры 19 x 6 x 9,5 см
Внешние размеры 19 x 6 x 9,5 см
Материалы Влагостойкий 210D нейлон
Цвет Серый