PhotoSol Ultra Swab Type1 (22mm)

Код товару: С000006826
Фото: PhotoSol Ultra Swab Type1 (22mm)

У наявності

Ціна: 265 237 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Швабри Photosol SENSOR SWAB ULTRA Type 1 для очищення сенсорів цифрових камер та інших делікатних та важкодоступних поверхонь. Усі швабри стерильно чисті, вони знаходяться у герметичних пакетах і виробник рекомендує витягувати їх безпосередньо перед початком очищення. 
Застосування певного технологічного процесу та спеціалізованих матеріалів гарантує, що швабри справляються з чищенням на "відмінно" та не залишать на поверхні крапель, ворсу чи волокон. Найкращих результатів можна досягти комбінуючи дію швабр з фірмовими очищувальними складами Photosol ECLIPSE і Photosol AEROCLIPSE . 
при дуже сильних забрудненнях процес очищення може затягнутися і зажадати більше однієї швабри, проте виробник попереджає про неприпустимість застосування зайвих зусиль, щоб уникнути механічного пошкодження поверхні, що очищається. 
 
 

PhotoSol Ultra Swab Type1 (22mm) - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Засоби для чищення матриць А також інші фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto. Виберіть із пропозицій Засіб для чищення матриць за економною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Засіб для чищення матриць, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: PhotoSol і перед вами з'явиться Засоби для чищення матриць PhotoSol. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість деталей можна не хвилюватися. Товари, які можна замовити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад PhotoSol. З'явилися під час підбору PhotoSol Ultra Swab Type1 (22mm) Питання можна поставити нашому фахівцю. Товар можна отримати в Вінниці без затримок.