Chako Lens Case LC-70100 (70x100)

Код товару: С000007044
Фото: Chako Lens Case LC-70100 (70x100)

У наявності

Ціна: 578 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Професійний чохол для об'єктиву з універсальним кріпленням. Цей легкий та ергономічний чохол забезпечує серйозний рівень захисту, в першу чергу завдяки продуманій конструкції та якості матеріалів, що використовуються.
Для пошиття корпусу використається балістичний нейлон 1680D. Інтегровані в конструкцію пластикові пластини забезпечують необхідну жорсткість, а шар піни, що амортизує, Polyisol захистить оптику у разі падіння або удару.
Внутрішній простір чохла покритий м'якою бархатистою тканиною, а в нижній частині передбачена протиударна вставка з тим самим покриттям. Кришка застібається на якісний замок-блискавку.
Спеціально розроблене для цієї серії чохлів кріплення дозволяє закріпити оптику на системі розвантаження, поясному ремені або лямках рюкзака. Кріпильна петля посилена спеціальною пластиковою пластиною, завдяки чому чохол можна пристебнути однією рукою.
Основними елементами кріплення, що зчіплюють, є широка липучка Velcro і велика кнопка. Крім того, для підвищення рівня безпеки, в кріплення інтегрований страховий решешок із застібкою Fastex.
Характеристики Chako Lens Case LC-70100:
  • Матеріал: нейлон 1680D, піна Polyisol
  • Внутрішні габарити: 70/100мм (діаметр/висота)

 

Chako Lens Case LC-70100 (70x100) - в інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно купити Чохли для фото-відео техніки А також інші елементи фототехніки Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний маркет АВС Фото. З каталогу виберіть Чохол вигідно? Щоб точно підібрати Чохол, скористайтеся зручною системою. Введіть: Chako і Вам будуть запропоновані різні Чохли для фото-відео техніки Chako. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Lowepro. Виникли при замовленні Chako Lens Case LC-70100 (70x100) Питання можна прояснити у наших фахівців. Надсилання проводиться в Одесі в швидкі терміни.