Walther Orbit - FA-239-B

Код товару: С000007928
Фото: Walther Orbit - FA-239-B

Нема в наявності

Ціна: 508 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Традиционный фотоальбом на 40 картонных страниц черного цвета.

Фотографии в этот альбом необходимо крепить с помощью фотоскотча. Можно разместить фото в различном положении и если размер позволяет – можно совмещать фото нескольких форматов на одной странице.

Между бумажными страницами фотоальбома есть вставка из тонкого пергамента – для того чтобы фотографии не терлись друг о друга.

Обложка - прессованный картон.

Размер обложки (Ш/В) - 220х160 мм.

Walther Orbit - FA-239-B - в каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Фотоальбоми А також інші фотоаксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та підберіть Фотоальбом за бюджетною ціною? Щоб максимально просто вибрати Фотоальбом, Скористайтеся навігацією. Введіть: Walther і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фотоальбоми Walther. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не турбуватися. Товари, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад GEDEON. Якщо з'явилися при виборі Walther Orbit - FA-239-B Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлену продукцію можна отримати в Слов'янське в потрібні терміни.