Walther UH-148 Elemental (уцінка)

Код товару: С000007936
Фото: Walther UH-148 Elemental (уцінка)

У наявності

Ціна: 695 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Традиційний фотоальбом на 50 сторінок білого кольору розміром 280х305 мм.
 
Фотографії в цей альбом необхідно кріпити за допомогою фотоскотча. Можна розмістити фото в різному положенні і якщо розмір дозволяє – можна поєднувати фото кількох форматів на одній сторінці.
 
Між паперовими сторінками фотоальбому є вставка з тонкого пергаменту - для того, щоб фотографії не терлися один про одного.
 
Матеріал виготовлення обкладинки – пресований картон.
Матеріал сторінок – картон.
Палітурка - книжкова.

Walther UH-148 Elemental (уцінка) - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо потрібно купити Фотоальбоми фотоаксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Фотоальбом за собівартістю. Щоб правильно вибрати Фотоальбом, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Walther і Ви побачите доступні для замовлення Фотоальбоми Walther. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Можна не сумніватися як товар. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Henzo. Виникли при замовленні Walther UH-148 Elemental (уцінка) Питання можна уточнити у наших фахівців. Посилання прийде в Дніпропетровське в швидкі терміни.