JJC ET-73 LH-73 for Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Код товару: С000008295
Фото: JJC ET-73 LH-73 for Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

У наявності

Ціна: 435 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Аналог Бленд Canon ET-73 для об'єктиву Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM.
Найвища якість виконання. Матова внутрішня поверхня попереджає блискітку на об'єктив, чим страждає більшість дешевих аналогових бленд. Надійне та міцне байонетне кріплення до об'єктиву, що точно повторює фірмове кріплення від Canon.
Бленда з байонетним з'єднанням легко встановлюється.
    захищає від відблисків та бічного розсіяного світла
    швидке байонетне з'єднання
    встановлюється зворотним боком для транспортування
    більш міцне з'єднання ніж у інших аналогічних бленд
    матова внутрішня поверхня
    колір чорний
Бленда суворо рекомендується використовувати зі всіма об'єктивами. Це дуже корисний інструмент, який помітно покращує якість ваших фотографій від відображень та інших дефектів, що викликають сторонні засвіти та погіршують контрастність. Байонетне з'єднання робить кріплення бленди на об'єктив дуже зручним. Для безпечного транспортування можна встановити бленду на об'єктив у зворотному напрямку. Бленда є досить компактною і допомагає зберегти ваш об'єктив у безпеці. Бленд JJC мають більш високу якість, ніж аналогічні бленди.
 

JJC ET-73 LH-73 for Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM - на сайті магазину АВС Фото. Якщо потрібно купити Бленди фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний маркет АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Бленда за гарною ціною? Щоб правильно вибрати Бленда, за допомогою зручної навігації. Введіть: JJC і Ви побачите, які доступні для замовлення Бленди JJC. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як товари можна бути впевненими. Вироби, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Canon. Виникли при виборі JJC ET-73 LH-73 for Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Фототовари можна отримати в Полтаві в потрібні терміни.