JJC ET-86 LH-86 White for Canon 70-200 f2.8

Код товару: С000008530
Фото: JJC ET-86 LH-86 White for Canon 70-200 f2.8

Нема в наявності

Ціна: 387 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Аналог бленд Canon ET-86 для об'єктиву Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM.
Найвища якість виконання. Матова внутрішня поверхня попереджає блискітку на об'єктив, чим страждає більшість дешевих аналогових бленд. Надійне та міцне байонетне кріплення до об'єктиву, точно повторює фірмове кріплення від Canon.
Бленда з байонетним з'єднанням легко встановлюється.
  •     захищає від відблисків та бічного розсіяного світла
  •     швидке байонетне з'єднання
  •     встановлюється зворотною стороною для транспортування
  •     більш міцне з'єднання ніж у інших аналогічних бленд
  •     матова внутрішня поверхня
Бленда суворо рекомендується використовувати з усіма об'єктивами. Це дуже корисний інструмент, який помітно покращує якість ваших фотографій від відображень та інших дефектів, які викликають сторонні засвіти та погіршують контрастність. Байонетне з'єднання робить кріплення бленди на об'єктив дуже зручним. Для безпечного транспортування можна встановити бленду на об'єктив у зворотному напрямку. Бленда є досить компактною і допомагає зберегти ваш об'єктив у безпеці. Бленд JJC мають більш високу якість, ніж аналогічні бленди інших виробників.
 

JJC ET-86 LH-86 White for Canon 70-200 f2.8 - в каталозі abcphoto. Якщо потрібно підібрати Бленди фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний каталог АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Бленда на вигідних умовах. Щоб легше було підібрати Бленда, за допомогою зручної навігації. Введіть: JJC і Ви побачите всі необхідні Бленди JJC. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість деталей можна не хвилюватися. Вироби, які можна придбати у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Nikon. Виникли при покупці JJC ET-86 LH-86 White for Canon 70-200 f2.8 Запитайте наших професіоналів. Товар можна отримати в Миколаєві своєчасно.