JJC EW-73II LH-73II for Canon EF 24-85mm f/3.5-4.5 USM

Код товару: С000008531
Фото: JJC EW-73II LH-73II for Canon EF 24-85mm f/3.5-4.5 USM

Нема в наявності

Ціна: 109 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Аналог бленди Canon EW-73II для об'єктиву Canon EF24-85mm f/3.5-4.5 USM.
Найвища якість виконання. Матова внутрішня поверхня попереджає блискітку на об'єктив, чим страждає більшість дешевих аналогових бленд. Надійне та міцне байонетне кріплення до об'єктиву, точно повторює фірмове кріплення від Canon.
  •      захищає від відблисків та бічного розсіяного світла
  •      швидке байонетне з'єднання
  •      встановлюється зворотною стороною для транспортування
  •      більш міцне з'єднання ніж у інших аналогічних бленд
  •      матова внутрішня поверхня
Бленда суворо рекомендується використовувати з усіма об'єктивами. Це дуже корисний інструмент, який помітно покращує якість ваших фотографій від відображень та інших дефектів, які викликають сторонні засвіти та погіршують контрастність. Байонетне з'єднання робить кріплення бленди на об'єктив дуже зручним. Для безпечного транспортування можна встановити бленду на об'єктив у зворотному напрямку. Бленда є досить компактною і допомагає зберегти ваш об'єктив у безпеці. Бленд JJC мають більш високу якість, ніж аналогічні бленди інших виробників.
 

JJC EW-73II LH-73II for Canon EF 24-85mm f/3.5-4.5 USM - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Бленди А також інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-маркет abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Бленда за гарною ціною? Щоб правильно підібрати Бленда, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: JJC і Ви побачите всі необхідні Бленди JJC. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Можна не думати про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Samsung. Якщо з'явилися при виборі JJC EW-73II LH-73II for Canon EF 24-85mm f/3.5-4.5 USM Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення можна забрати в Одесі максимально швидко.