Tamron TAP-in Console for Canon EF Lenses

Код товару: С000009272
Фото: Tamron TAP-in Console for Canon EF Lenses

У наявності

Ціна: 5 349 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Підключивши консоль Tamron TAP-in і запустивши спеціальне програмне забезпечення на вашому персональному комп'ютері за допомогою USB-з'єднання, ви зможете оновити прошивку у вибраних об'єктивах Tamron, налаштувати автофокусування і налаштувати різні функції об'єктивів відповідно до ваших потреб.
 
Використовуючи цей аксесуар і підключаючись до Інтернету, ви отримаєте доступ до спеціального веб-сайту і зможете оновити прошивку самостійно в будь-який час і в будь-якому місці. Крім того, консоль дозволяє налаштувати вибрані об'єкти шляхом зміни різних параметрів, виходячи з ваших переваг у використанні об'єктів, що робить її ще більш універсальною та зручною для користувача.
 
 

Tamron TAP-in Console for Canon EF Lenses - у віртуальному магазині АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Док станціЇ А також інші фотоаксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. З асортименту виберіть Док станція за доступною ціною. Щоб швидко підібрати Док станція, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Tamron і Ви побачите список з Док станціЇ Tamron. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фототовари, які можна купити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Tamron. З'явилися під час замовлення Tamron TAP-in Console for Canon EF Lenses Питання можна уточнити у наших фахівців. Фототехніку отримаєте Чернівцях в потрібні терміни.

Інтерфейс
(для з'єднання з комп'ютером)
USB 2.0
Інтерфейс
(для об'єктів)
Canon
Джерело харчування
USB шина
Блок живлення
МАКС. 500 мА
Розміри
(діаметр/товщина)
72 х 26 мм
вес
70 г (тільки консоль TAP-in)
Робоча температура
0°C - 40°C
Робоча вологість
85% і менше