Tamron TAP-in Console for Nikon F Lenses

Код товару: С000009273
Фото: Tamron TAP-in Console for Nikon F Lenses

Нема в наявності

Ціна: 3 595 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Присоединив консоль Tamron TAP-in и запустив специальное программное обеспечение на вашем персональном компьютере с помощью USB-соединения, вы сможете обновить прошивку в выбранных объективах Tamron, подстроить автофокусировку и настроить различные функции объектива в соответствии с вашими потребностями.
 
Используя этот аксессуар и подключение к Интернету, вы получите доступ к специальному веб-сайту и сможете обновлять прошивку самостоятельно в любое время и в любом месте. Кроме того, консоль позволяет настраивать выбранные объективы путем изменения различных параметров, исходя из ваших предпочтений в использовании объектива, что делает ее еще более универсальной и удобной для пользователя.

Tamron TAP-in Console for Nikon F Lenses - в електронному маркеті abcphoto. Якщо потрібно вибрати Док станціЇ фотоаксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto. Розгляньте каталог та виберіть Док станція за вигідною ціною? Щоб легше було підібрати Док станція, за допомогою фільтрів. Введіть: Tamron і перед вами відкриються всі необхідні для вас Док станціЇ Tamron. У нас вибрати фототовари найпростіше. Не варто сумніватися як товари. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Tamron. Якщо з'явилися при купівлі Tamron TAP-in Console for Nikon F Lenses Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Фототовари можна отримати в Черкасах в необхідні терміни.

Интерфейс
(для соединения с компьютером)
USB 2.0
Интерфейс
(для объективов)
Nikon
Источник питания
USB шина
Блок питания
MAX. 500mA
Размеры
(диаметр/толщина)
72 x 26 мм
Вес
70 г (только консоль TAP-in)
Рабочая температура
0°C - 40°C
Рабочая влажность
85% и менее