Think Tank Lens Case Duo 30 Black

Код товару: С000009308
Фото: Think Tank Lens Case Duo 30 Black

У наявності

Ціна: 890 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Чохол Think Tank Lens Case Duo 30 Black ефективно захищає об'єктив, зберігаючи легкий доступ до нього. Завдяки кільком варіантам кріплення, перенесення та доступу всередину він легко поєднується з основним обладнанням та робить процедуру зміни об'єктива швидкою та зручною.
Основні особливості:
  • Для одного об'єктиву
  • Кріплення на пояс
  • Зносостійка зовнішня куля з вологовідштовхувальними властивостями
  • Внутрішній наповнювач надійно захищає від ударів та вібрації.
  • Еластичні бічні кармашки для кришки або салфетки, що чистити.
  • Підвійний замок - блискавка для двох варіантів доступу до вмісту
  • Плечовий ремень у комплекті
У чохлі Think Tank Lens Case Duo 30 Black розташується з комфортом об'єктив діаметром 12,2 см та висотою 17,2 см. Наприклад, Nikon AF-S 17-35mm f/2.8D IF-ED або Canon EF 11-24mm f /4L USM (бленда встановлена ​​у складеному положенні). Зовнішня куля виконана з міцного нейлону 420D, яка додатково оброблена стійкою вологовідштовхувальним просоченням. Усі шви прошиті міцною нейлоновою ниткою потрійного плетіння.
За захист вмісту чохла для об'єктиву Think Tank Lens Case Duo 30 Black відповідають вставки із спеціального спіненого матеріалу. Завдяки замкнутій формі внутрішніх осередків матеріалу навіть при невеликій товщині ефективно поглинаються удари та вібрації. Плечовий ремень додає ще один спосіб перенесення та дозволяє використовувати чохол як самостійну невелику сумку.
 

Think Tank Lens Case Duo 30 Black - в надійному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Чохли для фото-відео техніки або інші елементи фотототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-каталог abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Чохол за низькою ціною? Щоб запросто підібрати Чохол, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Think Tank і перед вами будуть Чохли для фото-відео техніки Think Tank. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Ніяких сумнівів як товари. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Crumpler. Виникли при покупці Think Tank Lens Case Duo 30 Black Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлення заберіть у Бердянське якомога швидше.

Колір
 
за призначенню
для об'єктивів
Тип
чохол
Відділення для камери (об'єктиву)
172x122x122 мм
Зовнішні відділення
2 шт
Кріплення на пояс
Плечовий ремінь
Матеріал
матер'яний
Розміри
182x142x142 мм
Вага
100 г