Think Tank Retrospective 20 - Blue Slate

Код товару: С000009309
Фото: Think Tank Retrospective 20 - Blue Slate

Нема в наявності

Ціна: 2 916 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Удобная сумка на плечо Think Tank Retrospective 20 - Blue Slate изготовлена в минималистском стиле, предназначена для комфортной переноски фотооборудования, она с легкостью вмещает камеру с линзой до 200мм, дополнительные объективы 1-3 единиц, вспышку и комплект необходимых аксессуаров.

Центральный отсек обладает кармашком-органайзером и двумя складными нейлоновыми отделениями на липучках. Внешняя часть кофра имеет широкий карман на фронтальной панели, плоский отсек сзади, прозрачную визитницу под клапаном и т.д.

Помимо этого, фотоотделение обладает боковыми петлями из тесьмы для фиксации дополнительных аксессуаров.

Данная модель на накидной клапан с липучками с звуковыми глушителями.

Think Tank Retrospective 20 - Blue Slate - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Сумки для фото-відео техніки або інші фототовари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний маркет АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Сумка за вигідною ціною? Щоб максимально просто підібрати Сумка, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Think Tank і перед вами з'явиться Сумки для фото-відео техніки Think Tank. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі товари, представлені в нашому магазині, випускають відомі виробники, наприклад Case Logic. Якщо з'явилися при підборі Think Tank Retrospective 20 - Blue Slate Запитайте наших професіоналів. Надсилання проводиться в Тернополі в необхідні терміни.

  • Внутренние размеры: 30,5 х 29,8 х 15,2 см
  • Внешние размеры: 33 х 31,7 х 17,8 см
  • Вес: 1,5 кг