Think Tank Speed Belt V3.0 S-M

Код товару: С000009305
Фото: Think Tank Speed Belt V3.0 S-M

Нема в наявності

Ціна: 1 590 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Ремінь Think Tank Pro Speed ​​Belt V3.0 SM – це основа для організації системи розвантаження. Дозволяє репортажному фотографу розкласти тушки, об'єктиви, спалахи по індивідуальних чохлах Think Tank серій Lens Changer, Lens Case Duo, JJC DLP та інших. Підійде для талії об'ємом 68 – 85 см.

Внутрішня частина ременя підбита м'яким, зносостійким нейлоном і має підкладку для комфортного тривалого носіння. Це також дозволяє вільно пересувати ремені чохли з обладнанням.

У ремені Think Tank Pro Speed ​​Belt V3.0 SM використовуються спеціальні регулювальні пряжки. Вони дозволяють швидко відрегулювати ремінь під індивідуальний об'єм, заховати хлястики та не дозволяють йому витягуватися під значним навантаженням.

Ремінь Think Tank Pro Speed ​​Belt V3.0 SM сумісний підтяжками Pixel Racing Harness.

 

Think Tank Speed Belt V3.0 S-M - в інет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Ремені для фотоапаратів або інші фототовари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та підберіть Ремінь з хорошими знижками. Щоб не витрачати час на вибір Ремінь, за допомогою навігації. Введіть: Think Tank і перед вами відкриються всі необхідні для вас Ремені для фотоапаратів Think Tank. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не сумніватися як товар. Товари, які можна купити у нас, створені відомими брендами, наприклад Power Plant. З'явилися при виборі Think Tank Speed Belt V3.0 S-M Питання можна уточнити у наших менеджерів. Фототовари можна отримати в Житомирі в потрібні терміни.

Виробник  Think Tank
Колір  Чорний
додаткові характеристики  
Вага 220 г
Розміри Для талії об'ємом 68-85 см
Країна реєстрації бренду США
Країна виробництва Таїланд
Матеріали Нейлон, спінений поліетилен, нитки тришарового плетіння.