Mircopro Лайт бокс с LED подсветкой Mircopro 440 70x70x70см

Код товару: С000009323
Фото: Mircopro Лайт бокс с LED подсветкой Mircopro 440 70x70x70см

У наявності

Ціна: 4 590 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Нова розробка від виробника Mircopro лайт бокс із LED підсвічуванням Mircopro 440 70x70x70см  - це мобільне рішення для предметної зйомки з вбудованим постійним світлом.
Одним з головних факторів є наявність на верхній частині світлового боксу вбудовані діоди в кількості 156 шт, де потужність світла становить 70W, температура світла становить 5500K, світловий потік 27100LX. Срібляста внутрішня структура дозволяє відобразити світло з усіх боків на об'єкт зйомки та не втратити його потужність.
Важливим фактором є зовнішній вигляд, а в цьому випадку - це мобільний конструктор, який у складеному стані має вигляд сумки. Наявність якісних липучок дозволяють робити фіксацію між стінками, а також щільність стінок дає можливість розкрити і скласти куб.
Третім можна відзначити наявність вінілових фонів: сірий, білий, чорний, бежевий розмір яких становить 70 см ширина і 140 см по довжині. Він фіксується на липучки до задньої стінки кублайта і лягає по нижній частині, тобто ми отримуємо задній і нижній план.
Лайт куб Mircopro 440  має міні вікна, які застосовують у роботі, коли предмет досить бликує, а також є кишеня, де зберігатиметься мережевий блок живлення.
Купуючи лайт куб, ви отримаєте якість товару, мобільність, можливість фотографувати з будь-якого пристрою і звичайно ж отримати ваше бажане фото.
 

Mircopro Лайт бокс с LED подсветкой Mircopro 440 70x70x70см - в онлайн-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Лайткуби або інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Лайткуб за ринковими розцінками? Щоб точно підібрати Лайткуб, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Mircopro і Ви побачите список з Лайткуби Mircopro. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. За якість товарів можна не турбуватися. Товари, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад . Якщо з'явилися при купівлі Mircopro Лайт бокс с LED подсветкой Mircopro 440 70x70x70см Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлення можна забрати в Олександрії своєчасно.

Матеріал: міцний і щільний текстиль з наявністю липучок фіксаторів між стінами;
Розмір: 70х70х70см;
Потужність світла: 75 W;
Температура світла: 5500 K;
Світловий потік: 27100 LX.
Комплектація:
Складений світловий бокс з діодами: 1шт;
Вінілові фони сірий, білий, чорний, бежевий: 4шт;
Мережевий блок живлення: 1шт.