Manfrotto MT055CXPRO4

Код товару: С000009489
Фото: Manfrotto MT055CXPRO4

Нема в наявності

Ціна: 22 658 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Штатив Manfrotto MT055CXPRO4 - легка та максимально стійка карбонова конструкція з чотирьох секцій для фотокамер вагою до 9 кг.
Цей штатив для фотоапаратів має особливість, яка дозволяє центральній штанзі підніматися вертикально, а також перебудовуватися з вертикального положення горизонтальне, що значно розширює можливості оператора під час зйомок.
Кожна секція ніг оснащена важелевими замками Quick Power Lock, які забезпечують комфортне регулювання по висоті та надійну фіксацію, досягаючи максимальної жорсткості та стійкості.
Інтуїтивно зрозумілий, ергономічний селектор кута розміщення ніг дозволяє надійно зафіксувати кожну ногу, незалежно один від одного, на будь-який із заданих кутів, розширюючи можливості позиціонування. 
У верхній частині штатива є кріплення Easy Link для встановлення таких аксесуарів як спалах, лампа постійного світла або відбивач.
 

Manfrotto MT055CXPRO4 - в онлайн-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Штативи без головок або інші елементи фотототехніки Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн-каталог abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Штатив на кращих умовах. Щоб не витрачати час на вибір Штатив, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Manfrotto І Ви побачите перелік з Штативи без головок Manfrotto. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими виробниками, наприклад Slik. З'явилися при виборі Manfrotto MT055CXPRO4 Питання можна поставити нашому фахівцю. Надсилання проводиться в Хмельницькому у мінімальні терміни.

Вантажопідйомність: 9 кг
Максимальна висота: 170 см
Мінімальна висота: 9 см
Довжина в складеному вигляді: 54 см
Вага: 2,1 кг
Матеріал ніг: карбон
Кріплення голівки: 3/8;
Нахил центральної штанги: є, 90 °
Бульбашковий рівень: є, що обертається навколо осі на 360 °