JJC GSP-5DM4 LCD Cover

Код товару: С000009735
Фото: JJC GSP-5DM4 LCD Cover

У наявності

Ціна: 500 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Захисна плівка з ультратонкого оптичного скла, товщиною близько 0.3 мм, використовується для захисту РК-екрана камер Canon 5D Mark IV, 5D Mark III, 5DS, 5DS R. Скло високого ступеня прозорості, пропускає 95% світла та формує чітке зображення на РК-дисплеї . Крім того, GSP-5DM4 LCD Cover характеризується високим ступенем твердості 9 H через унікальну багатошарову структуру, яка оберігає екран фотоапарата від бруду, подряпин, вологи та всіляких відблисків, блокує ультрафіолетові промені, дозволяючи проходити тільки видиме світло.

На поверхні екрана фотокамери не буде місця відбиткам жирних пальців.
Плівка з оптичного скла легко кріпиться до екрану камери, унеможливлюючи проникнення бульбашок повітря в місці кріплення. Метод кріплення плівки до екрану заснований на статичному прилипанні, коли взаємодія гладких поверхонь відбувається на молекулярному рівні.

Сумісні камери: Canon 5D Mark IV, 5D Mark III, 5DS, 5DS R

 

JJC GSP-5DM4 LCD Cover - в електронному каталозі abcphoto. Якщо потрібно замовити Захист екрану камери фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та підберіть Захист екрану за собівартістю. Щоб точно підібрати Захист екрану, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: JJC і перед вами будуть Захист екрану камери JJC. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. За якість товарів можна не переживати. Всі товари, представлені в нашому магазині, виробляють відомі фірми, наприклад JYC. Якщо виникли під час вибору JJC GSP-5DM4 LCD Cover Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлення заберіть у Полтаві в потрібні терміни.

Матеріал: оптичне скло
Прозорість: 95%
Індекс жорсткості: 9H
Товщина скла: 0.3 мм

Комплектація JJC GSP-5DM4 LCD Cover:
Захисне оптичне скло для великого екрану
Захисна плівка для маленького екрану (PET) 2 шт.
Волога серветка
Пило-поглинач (dust-absorber)
Тканина для очищення