JJC GSP-6DM2 LCD Cover

Код товару: С000009734
Фото: JJC GSP-6DM2 LCD Cover

У наявності

Ціна: 494 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Захисна плівка з ультратонкого оптичного скла, товщиною близько 0.3 мм, використовується для захисту РК-екрана камери Canon 6D Mark II як верхнього, так і основного. Скло високого ступеня прозорості, пропускає 95% світла та формує чітке зображення на РК-дисплеї. Крім того, JJC GSP-6DM2 LCD Cover характеризується високим ступенем твердості 9 H через унікальну багатошарову структуру, яка оберігає екран фотоапарата від бруду, подряпин, вологи та всіляких відблисків, блокує ультрафіолетові промені, дозволяючи проходити тільки видиме світло. Плівка з оптичного скла легко кріпиться до екрану камери, унеможливлюючи проникнення бульбашок повітря в місці кріплення. Метод кріплення плівки до екрану заснований на статичному прилипанні, коли взаємодія гладких поверхонь відбувається на молекулярному рівні.

 Перед встановленням захисної плівки слід скористатися аксесуарами, що входять до комплекту, а саме протерти вологою серветкою LCD дисплей, видаляючи сліди бруду або жиру, потім екран витерти сухою серветкою з мікрофібри, і тоді, після остаточного висихання екрану, накласти клейку пилопоглинаючу плівку секунд для повного позбавлення мікрочастинок пилу. Після зняття з захисного екрана плівки, прикладіть JJC GSP-6DM2 LCD Cover до центру дисплея і за допомогою все тієї ж сухої серветки, що розгладжують рухами, притискайте захисну плівку від центру до країв.
Сумісні камери: Canon EOS 6D Mark II

 

JJC GSP-6DM2 LCD Cover - на надійному сайті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Захист екрану камери або інші фотоаксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та виберіть Захист екрану за собівартістю. Щоб запросто підібрати Захист екрану, за допомогою навігації. Введіть: JJC і Ви побачите, які доступні для замовлення Захист екрану камери JJC. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Можна не турбуватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад GGS. Виникли при підборі JJC GSP-6DM2 LCD Cover Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлення заберіть у Броварах у стислі строки.

Матеріал: оптичне скло
Прозорість: 95%
Індекс жорсткості: 9H
Товщина скла: 0.3 мм

Комплектація JJC GSP-6DM2 LCD Cover:
Захисне оптичне скло для великого екрану
Захисна плівка для маленького екрану (PET) 2 шт.
Волога серветка
Пило-поглинач (dust-absorber)
Тканина для очищення