Ulanzi MT-32 Гибкий штатив с шаровой головой

Код товару: С000010650
Фото: Ulanzi MT-32 Гибкий штатив с шаровой головой

Нема в наявності

Ціна: 1 500 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Гнучкий штатив   Ulanzi MT-32  з універсальним кріпленням для смартфонів та камер, а також іншого обладнання зі стандартним штативним різьбленням 1/4 або швидкозніманням Arca Swiss і вагою не більше 2кг.

Штатив виготовлений до застосування термопластичної гуми, авіаційного алюмінію та пластику, дані матеріали гарантують високу надійність та довговічність аксесуара. Основне кріплення з різьбленням 1/4 є швидкознімною частиною Arca Swiss, виготовленою з авіаційного алюмінію.

Таке рішення збільшує кількість сумісних аксесуарів та швидкість установки-знімання гаджетів зі штатива. Головка з алюмінієвою кулею збільшеного діаметра дозволяє нахиляти закріплений гаджет на 90° в обидві сторони від вертикального положення, обертати на 360° кулю та окрему платформу кріплення. В основі головки є кріплення холодний черевик і гвинтовий отвір 1/4.

Ulanzi MT-32 Гибкий штатив с шаровой головой - на сайті інтернет-магазину abcphoto. Якщо потрібно замовити Штативи настольні А також інші елементи фототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Штатив настольний за доступною ціною. Щоб правильно підібрати Штатив настольний, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Ulanzi і Ви побачите, які доступні для замовлення Штативи настольні Ulanzi. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фототовари, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад AccPro. Виникли при покупці Ulanzi MT-32 Гибкий штатив с шаровой головой Запитайте наших менеджерів. Відправляємо продукцію в Вінниці у мінімальні терміни.

Матеріал Алюміній, пластик
Максимальне навантаження 2 кг
Висота зйомки 80-295мм
Колір Black
Вага 321г