Godox Зажим на стойку для журавля FH-01

Код товару: С000010717
Фото: Godox Зажим на стойку для журавля FH-01

Нема в наявності

Ціна: 462 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Зажим на стойку Godox FH-01 для журавля, позволяет устанавливать перекладины, штанги, держатели под любым углом на стойки со стандартным креплением 5/8 (16 мм).
Предназначена для использования со штангами различных диаметров (16, 22, 27, 30 мм).
Муфта позволит соединить две трубы (например: стойку и штангу) в нужном положении и под различными углами. Муфта изготовлена из ударопрочного пластика.

Godox Зажим на стойку для журавля FH-01 - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Системи кріплення або інші елементи фотототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Систем кріплення за вигідною ціною? Щоб максимально просто вибрати Систем кріплення, за допомогою навігації. Введіть: Godox і Ви побачите доступні для замовлення Системи кріплення Godox. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не переживати. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими брендами, наприклад Falcon. Виникли при замовленні Godox Зажим на стойку для журавля FH-01 Питання можна поставити нашому фахівцю. Посилку отримаєте Дніпродзержинське в швидкі терміни.