Videosolutions VSS-19M Teleprompters (hood, quality mirror AR coated, 19’monitor, foot pedal, software)

Код товару: С000010946
Фото: Videosolutions VSS-19M Teleprompters (hood, quality mirror AR coated, 19’monitor, foot pedal, software)

У наявності

Ціна: 42 056 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Телевізійний суфлер VSS-19M побудований за традиційною схемою і призначені для проекції тексту, що читається, на напівпрозоре скло, розташоване перед об'єктивом відеокамери. Текст повністю відображається в напрямку диктора, не потрапляючи у відеосигнал, що формується камерою. Напівпрозоре дзеркало з коефіцієнтом пропускна 70:30 мінімізує двоїння тексту, що відображається за рахунок придушення паразитного відображення від внутрішньої поверхні покриттям антивідблиску (ultraclear glass with anti-reflective coating).
Корпус телесуфлера виготовлений із листової сталі. Конструктивна особливість тубуса дозволяє проводити легку та швидку заміну напівпрозорого дзеркала. Суфлер балансується положенням точки кріплення несучої платформи до штативної голівки, для чого є набір отворів з відповідним різьбленням. Це суттєво зменшує вагу – можна використовувати штативи з меншою здатністю навантаження. Камерна платформа, також виконана з листової сталі і може легко замінюватися в залежності від камери (ручна або плечова, вагою від 2 до 11 кг.). Телесуфлер у зборі представляє жорстку і надійну конструкцію.

Комплект поставки:

  • тубус з напівпрозорим дзеркалом розміром 450 х 480 мм з покриттям антивідблиску 
  • несуча платформа
  • 19-ти дюймовий кольоровий TFT монітор та кабелі до нього (стандартної довжини)
  • педаль керування з кабелем 10м
  • спеціалізоване програмне забезпечення VSPromer

Videosolutions VSS-19M Teleprompters (hood, quality mirror AR coated, 19’monitor, foot pedal, software) - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Відеомонітори, рекордери або інші фототовари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в електронний магазин АВС Фото. Виберіть із асортименту Відеомонітор, рекордер за економною ціною? Щоб правильно підібрати Відеомонітор, рекордер, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Videosolutions І Ви побачите перелік з Відеомонітори, рекордери Videosolutions. У нас вибрати фототовари найпростіше. Не варто сумніватися як товари. Всі фототовари, представлені у нас, створені світовими виробниками, наприклад Lilliput. З'явилися під час підбору Videosolutions VSS-19M Teleprompters (hood, quality mirror AR coated, 19’monitor, foot pedal, software) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Посилку отримаєте Рівному без затримок.