Videosolutions VSS-21ProS SDI Teleprompters (hood, quality mirror AR coated, 21,5’monitor 1000nits, pedal, software)

Код товару: С000010938
Фото: Videosolutions VSS-21ProS SDI Teleprompters (hood, quality mirror AR coated, 21,5’monitor 1000nits, pedal, software)

У наявності

Ціна: 140 165 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Студійний телевізійний суфлер VSS-21ProS побудований за традиційною схемою і призначений для проекції тексту, що читається, на напівпрозоре скло, розташоване перед об'єктивом відеокамери. Текст повністю відображається в напрямку диктора, не потрапляючи у відеосигнал, що формується камерою.  

Основою конструкції цього суфлера є платформа, що несе, виготовлена ​​з полірованих труб з нержавіючої сталі, на якій розміщені три рухомі каретки елементи кріплення передньої частини суфлера (тубуса з дзеркалом і монітора). Верхні каретки призначені для встановлення відеокамери, нижні забезпечують кріплення до п'єдесталу чи штативу, задня – для встановлення противаги та балансування системи. Несуча платформа забезпечує вільне переміщення кареток по горизонталі і фіксацію в потрібному положенні, а труби, що вертикально стоять, передбачають переміщення тубуса з дзеркалом і монітором вгору/вниз щодо нерухомої несучої платформи і камери і фіксацію в потрібному положенні, що дозволяє адаптувати конструкцію до застосування телекам.

Використовується спеціальне дзеркало (Broadcast Quality Ultraclear Beamsplitter) з основним, напівпрозорим шаром амальгами 70/30 (відсоток прозорості/відбивності) і додатковим покриттям антивідблиску (AR coating), що мінімізує паразитне відображення від внутрішньої сторони дзеркала.

Спеціалізований монітор MH-21HT спроектований для телесуфлерів. Монітор має підвищену яскравість (до 1000Nits) для роботи в умовах яскравого освітлення, що особливо важливо для відкритих майданчиків при сонячному засвітленні. Широкий набір входів: CVBS, VGA, HDMI, SDI. Прохідні рознімання -CVBS, SDI. Вбудований апаратний переворот розгортки (зеркалювання) (Image Flipper) дозволяє роздати текст суфлера різним споживачам у студії у прямому вигляді, а дзеркувати текст безпосередньо на моніторі. Монітор встановлюється в нижній частині тубуса гвинтами кріплення з боків і ззаду, що збільшує жорсткість всієї конструкції суфлера. Вільна (не жорстка) фіксація дзеркала всередині тубуса дозволяє його легко виймати для заміни, чищення та безпечного транспортування.

Переваги:

  • Збільшена жорсткість конструкції
  • Можливість використання сервоприводу керування об'єктивом
  • Можливість використання з камерами будь-якого типу/розміру
  • Швидка заміна дзеркала
  • Універсальне кріплення

Комплект поставки:

  • тубус з напівпрозорим дзеркалом розміром 450 х 400 мм з покриттям антивідблиску 
  • несуча платформа
  • 21-дюймовий кольоровий TFT монітор та кабелі до нього (стандартної довжини)
  • педаль керування з кабелем 10м
  • спеціалізоване програмне забезпечення VSPromter3

 

Videosolutions VSS-21ProS SDI Teleprompters (hood, quality mirror AR coated, 21,5’monitor 1000nits, pedal, software) - на сайті магазину АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Відеомонітори, рекордери або інші фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto. З асортименту виберіть Відеомонітор, рекордер з хорошими знижками. Щоб не витрачати час на вибір Відеомонітор, рекордер, скористайтеся зручною системою. Введіть: Videosolutions І Ви побачите перелік з Відеомонітори, рекордери Videosolutions. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Videosolutions. Виникли при виборі Videosolutions VSS-21ProS SDI Teleprompters (hood, quality mirror AR coated, 21,5’monitor 1000nits, pedal, software) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Фототовари можна отримати в Костянтинівці максимально швидко.