Transcend HDD 4TB 2.5" USB3.0 TS4TSJ25H3P H3 Violet

Код товару: С000011047
Фото: Transcend HDD 4TB 2.5" USB3.0 TS4TSJ25H3P H3 Violet

Нема в наявності

Ціна: 5 559 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

Зовнішній жорсткий диск Transcend StoreJet 25H3P може похвалитися не лише високою ємністю, а й підвищеною надійністю. Пристрій виконаний у захищеному від механічних пошкоджень корпусі, що складається з трьох компонентів, - кріпильної рами для HDD, укріпленого корпусу і силіконового зовнішнього покриття, що знаходиться всередині HDD.

Інтерфейс USB 3.0 не обмежує продуктивності встановленого жорсткого диска, який, втім, блиснути нею особливо не зможе. Transcend StoreJet 25H3P використовує накопичувач формфактора 2,5" з частотою обертання шпинделя 5200 об/хв і технологією розмітки магнітних пластин Advanced Format , тому швидкодія його середня: потокова швидкість і читання, і записи склала 86,3 МБ/с, А в підтестах накопичувачів PCMark Vantage і PCMark 7 пристрій отримав 3374 і 1145 балів відповідно - рекордний результат для HDD даного типу.

Сьогодні компанія Transcend, світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, представила новий портативний жорсткий диск високої ємності StoreJet 25H3P, який підтримує SuperSpeed ​​USB 3.0. Моделі мають величезну ємність і постачаються в комплекті з новим покращеним програмним пакетом для роботи з даними Transcend Elite, який дозволяє сучасним користувачам зручно організувати зберігання та підтримувати в актуальному стані їх цифровий контент.

 

Transcend HDD 4TB 2.5" USB3.0 TS4TSJ25H3P H3 Violet - в надійному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно придбати Зовнішні жорсткі диски та інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Зовнішній жорсткий диск вигідно? Щоб запросто підібрати Зовнішній жорсткий диск, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Transcend і Вам будуть показані всі Зовнішні жорсткі диски Transcend. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як товари можна бути впевненими. Товари, які можна купити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Transcend. З'явилися при виборі Transcend HDD 4TB 2.5" USB3.0 TS4TSJ25H3P H3 Violet Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлений товар можна отримати Дніпрі в необхідні терміни.

Форм-фактор 2.5"
Об `єм 4 TB
Інтерфейс USB 3.0
Швидкість обертання шпинделя 5400 об/хв
Лінійка (Серія) StoreJet 25 H3
Матеріал корпусу гума
Вага 216 г
Колір фіолетовий