Arsenal Тримач смартфона

Код товару: С000011360
Фото: Arsenal Тримач смартфона

У наявності

Ціна: 197 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Тримач для смартфону Arsenal Phone Clamp black
- Phone Clamp black це тримувач, призначений для фіксації портативних пристроїв різних розмірів.
- Це можуть бути смартфони, зокрема iPhohe та інші мобільні пристрої.
- Завдяки жорсткому пружинному затиску телефонний тримач надійно тримає пристрій, а гумові вставки в місцях зіткнення гаджета з металом убезпечать пристрій від пошкодження.
- Кріплення обладнане двома стандартними різями 1/4 дюйма для встановлення на штативну голівку, штатив для телефону, монопод та інші кріплення та тримачі для смартфонів.
- Тримач-прищіпка може зафіксувати смартфон або інший пристрій завширшки від 55 до 80 мм.
 
  
 
 

Arsenal Тримач смартфона - в інет-каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Аксесуари А також інші фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. Виберіть із запропонованих варіантів Аксесуар за гарною ціною? Щоб правильно вибрати Аксесуар, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Arsenal і перед вами будуть Аксесуари Arsenal. Як бачите, все досить просто. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Slik. Виникли при підборі Arsenal Тримач смартфона Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення заберіть у Харкові у мінімальні терміни.