Lilliput BM150-4KS

Код товару: С000010182
Фото: Lilliput BM150-4KS

У наявності

Ціна: 40 225 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

     

Професійний 4K відеомонітор для студійних і польових зйомок.
Дисплей: LCD, 15,6", 3840x2160.
Підтримка стандартів та якості відео: NTSC / PAL, Full HD і 4K UHD.
Входи: HDMI, SDI, DVI, VGA, AV.
Можливість завантаження призначених для користувача 3D LUT.
Функція HDR.
Режим Quad View (4 окремих вікна для джерел відео).
Алюмінієвий корпус.
Встановлений в жорсткий кейс.
 
Відеомонітор Lilliput BM150-4KS стане ефективним помічником для моніторингу відео і контролю процесу професійних кіно- і відеозйомок. Цей сучасний HDMI/SDI монітор оснащений всім функціями для роботи з відеоматеріалом в роздільних здатностях до 4K. BM150-4KS має високоякісну IPS матрицю з роздільною здатністю 3840x2160 UHD, з високим контрастом (1000:1). Це дозволить виводити на екран відеомонітора «живу» насичену картинку з точною передачею кольору. Ну і найголовніше - ця модель має всі інструменти для професійного відеомоніторингу, які допомагають режисерові та оператору-постановнику досягти ідеальних налаштувань кінокамери. За допомогою функції Flip Image забезпечується поворот зображення на необхідний кут, а режим Split Screen Display дозволить розділити робочу область дисплея на кілька частин і вивести відеопотоки з 4-х джерел одночасно. 4 програмовані функціональні клавіші на передній панелі монітора дозволяють призначити ярлики на найбільш часто використовувані функції: пікінг, гістограма, check field (перевірка поля), поворот зображення, тощо.
Режим високого динамічного діапазону (HDR) максимально наблизить картинку в кадрі до тієї, яка сприймається людським оком, що додасть зображенню ще більше реалістичності. Наявність на BM150-4KS серед інших інструментів таблиць корекції 3D LUT значно допоможе колористам на етапі пост-продакшн.
Адаптер для акумуляторів з кріпленням V-Mount і бездротовий модуль передачі відео Wireless HDMI технології (опція) забезпечать мобільність відеомонітора на знімальному майданчику. Алюмінієвий зовнішній корпус прекрасно захищає дисплей і електронну начинку пристрою від пошкоджень, ударів, перегріву і забезпечує продовження терміну експлуатації приладу.
Професійний режисерський відеомонітор BM150-4KS безсумнівно стане основною базою для контролю відео в зніманні із різними типами відеообладнання або декількома камерами. Він буде чесно працювати як з відео у високій роздільній здатності 4K, так й з попередніми форматами.
 
 

Lilliput BM150-4KS - в електронному маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Відеомонітори, рекордери або інші елементи фотототехніки не виходячи з квартири, відвідайте наш електронний маркет АВС Фото. Розгляньте пропозиції та підберіть Відеомонітор, рекордер З вигодами? Щоб максимально просто підібрати Відеомонітор, рекордер, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Lilliput і перед вами з'явиться Відеомонітори, рекордери Lilliput. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Blackmagic. Виникли при замовленні Lilliput BM150-4KS Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Товари можна забрати в Дніпродзержинське найшвидше.

Професійний 4K відеомонітор для студійних і польових зйомок.
Дисплей: LCD, 15,6", 3840x2160.
Підтримка стандартів та якості відео: NTSC / PAL, Full HD і 4K UHD.
Входи: HDMI, SDI, DVI, VGA, AV.
Можливість завантаження призначених для користувача 3D LUT.
Функція HDR.
Режим Quad View (4 окремих вікна для джерел відео).
Алюмінієвий корпус.
Встановлений в жорсткий кейс.