Henzo скотч 18.302.00 (1000 шт)

Код товару: 03101
Фото: Henzo скотч 18.302.00 (1000 шт)

У наявності

Ціна: 245 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Основне призначення фотоскотчу - це кріплення фотографій у традиційних (класичних) фотоальбомів.
Фотоскотч підходить для пакування подарунків, колажів, марок, скрапбукінгу тощо.
Фотоскотч – двосторонній клейкий шматочок паперу. Однією клейкою стороною скотч клеїться до зворотної сторони фотографії, потім зі скотчу знімається захисне покриття, що не клейке, і фотографія клеїться на обране місце сторінки фотоальбому.
Виробник Henzo (Нідерланди) більше 50 років пропонує своїм клієнтам товари для довговічного зберігання фотографій. Матеріали архівної якості, які не містять кислот, збережуть пам'ятні моменти довгі роки.
 

Henzo скотч 18.302.00 (1000 шт) - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Фотоскотч або інші фототовари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. З каталогу підберіть Фотоскотч З вигодами для себе? Щоб максимально просто підібрати Фотоскотч, за допомогою зручної навігації. Введіть: Henzo і перед вами з'явиться все Фотоскотч Henzo. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Henzo. Якщо виникли під час вибору Henzo скотч 18.302.00 (1000 шт) Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Житомирі в необхідні терміни.