Henzo скотч 18.300.00 (250 шт)

Код товару: 03100
Фото: Henzo скотч 18.300.00 (250 шт)

У наявності

Ціна: 110 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Основне призначення фотоскотчу - це кріплення фотографій у традиційних (класичних) фотоальбомів.
Фотоскотч підходить для пакування подарунків, колажів, марок, скрапбукінгу тощо.
Фотоскотч – двосторонній клейкий шматочок паперу. Однією клейкою стороною скотч клеїться до зворотної сторони фотографії, потім зі скотчу знімається захисне покриття, що не клейке, і фотографія клеїться на обране місце сторінки фотоальбому.
Виробник Henzo (Нідерланди) більше 50 років пропонує своїм клієнтам товари для довговічного зберігання фотографій. Матеріали архівної якості, які не містять кислот, збережуть пам'ятні моменти довгі роки.
 
 

Henzo скотч 18.300.00 (250 шт) - на сайті інтернет-магазину abcphoto. Якщо потрібно замовити Фотоскотч або інші елементи фотототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний каталог АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Фотоскотч за бюджетною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Фотоскотч, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Henzo і перед вами з'явиться все Фотоскотч Henzo. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. В якості товарів можна бути повністю впевненими Вироби, які можна придбати у нас, створені відомими компаніями, наприклад Henzo. З'явилися при покупці Henzo скотч 18.300.00 (250 шт) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Фототовари можна отримати в Харкові максимально швидко.