Henzo скотч 18.300.00 (250 шт)

Код товару: 03100
Фото: Henzo скотч 18.300.00 (250 шт)

У наявності

Ціна: 110 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Основне призначення фотоскотчу - це кріплення фотографій у традиційних (класичних) фотоальбомів.
Фотоскотч підходить для пакування подарунків, колажів, марок, скрапбукінгу тощо.
Фотоскотч – двосторонній клейкий шматочок паперу. Однією клейкою стороною скотч клеїться до зворотної сторони фотографії, потім зі скотчу знімається захисне покриття, що не клейке, і фотографія клеїться на обране місце сторінки фотоальбому.
Виробник Henzo (Нідерланди) більше 50 років пропонує своїм клієнтам товари для довговічного зберігання фотографій. Матеріали архівної якості, які не містять кислот, збережуть пам'ятні моменти довгі роки.
 
 

Henzo скотч 18.300.00 (250 шт) - в онлайн-супермаркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Фотоскотч та інші елементи фототехніки не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto.com.ua. З каталогу виберіть Фотоскотч за собівартістю. Щоб вам простіше було підібрати Фотоскотч, за допомогою зручної навігації. Введіть: Henzo І Ви побачите перелік з Фотоскотч Henzo. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад . З'явилися під час підбору Henzo скотч 18.300.00 (250 шт) Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлену продукцію можна отримати в Кривому Розі в необхідні терміни.