Manfrotto MBAG80N

Код товару: 11284
Фото: Manfrotto MBAG80N

Нема в наявності

Ціна: 2 625 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Транспортний кофр Manfrotto MBAG80 для штативів, довжиною 80 см.
Кофр Manfrotto MBAG80, аналогічний MBAG120P за винятком кількох відмінностей: Manfrotto MBAG80 коротший і вже; призначений для перенесення на плечі, тому немає центральної та торцевої ручок; відсутні внутрішні кишені для аксесуарів.
особливості:
У кофр асиметричної форми можна покласти триногу разом зі штативною головкою. Діаметр вузької частини, куди поміщають ланки штатива, дорівнює 13 см, розширена частина кофра (діаметр 15 см) використовується для зберігання верхньої частини триноги зі штативною головкою. Така форма кофра дуже зручна для транспортування штатива з рукоятками, що виступають, і вузлами.
Блискавка розташована по всій довжині кофру. Щоб швидко дістати триногу, можна скористатися застібкою на торцевій частині.
Стінки, зроблені за технологією термоформування, надійно захищають обладнання, розташоване всередині MBAG80, від ударів та трясіння, а оператора - від зіткнення з гострими кінцями ланок триноги.
Матеріал: високоякісний, міцний парашутний нейлон
Manfrotto MBAG80 призначений для перенесення через плече (за допомогою включених до комплекту ременів).
Транспортні кофри, вироблені компанією Manfrotto, мають особливу форму і надійно оберігають обладнання від пошкоджень. Завдяки спеціальній конструкції сумок, дістати обладнання та підготувати його до зйомки можна максимально швидко.
Укріплена торцева частина кофра надійно захищає штативну головку:
Шар WR Nycore завтовшки 600 ден;
Виготовлена ​​за технологією термоформування піна із щільного EVA-поліетилену;
М'яка поліуретанова піна;
Водонепроникна тканина Super Nylon товщиною 1680 ден.
Внутрішня оббивка кофра Manfrotto MBAG80 складається з кількох шарів:
Кофр можна звузити під розмір триноги та штативної головки.
Застібки-блискавки на торцевій частині кофра служать для швидкого вилучення та приведення в робочий стан триноги.
Водонепроникна тканина Super Nylon завтовшки 1680 ден;
Щільна поліуретанова піна;
Нейлонова тканина 100НТ PU завтовшки 420 ден
 

Manfrotto MBAG80N - в інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Чохли для штативів А також інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-супермаркет abcphoto. Виберіть із каталогу Чохол для штатива на кращих умовах. Щоб легко підібрати Чохол для штатива, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Manfrotto і Вам будуть показані всі Чохли для штативів Manfrotto. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими брендами, наприклад Slik. Якщо виникли під час підбору Manfrotto MBAG80N Запитайте наших менеджерів. Замовлення отримаєте Черкасах у стислі строки.