Marumi EW-88 (Canon EF 16-35mm f2.8L II USM)

Код товару: 11555
Фото: Marumi EW-88 (Canon EF 16-35mm f2.8L II USM)

У наявності

Ціна: 645 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Бленда призначена для відсікання бічного світла та боротьби з відблисками та паразитним засвіченням при зйомці в сонячну погоду або за будь-яких інших складних умов освітлення.

Рекомендується для використання в сонячну та погану погоду як влітку, так і взимку.

Дана бленда призначена для використання з об'єктивом Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM. Є копією-аналогом оригінальної бленди.

 

 

Marumi EW-88 (Canon EF 16-35mm f2.8L II USM) - в онлайн-каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Бленди фотоаксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний каталог abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Бленда за вигідною ціною? Щоб швидко підібрати Бленда, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Marumi і перед вами відкриються всі необхідні для вас Бленди Marumi. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фототовари з каталогу виробляють відомі компанії, наприклад Lensbaby. Якщо з'явилися при виборі Marumi EW-88 (Canon EF 16-35mm f2.8L II USM) Запитайте наших фахівців. Замовлений товар можна отримати Запоріжжі в швидкі терміни.