ForSLR пелюсткова DCS-77

Код товару: 12212
Фото: ForSLR пелюсткова DCS-77

У наявності

Ціна: 260 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Бленда є невід'ємним аксесуаром для об'єктиву. Доказом цього є той факт, що практично до всіх об'єктивів рівня вище середнього в комплекті до них поставляється бленда. Бленда служить для усунення паразитних світлових променів та сторонніх відблисків. Однак вона не повинна залишати свій "слід" на знімку.

У найпростішому варіанті бленд має форму конуса. Але у кращому випадку вона може мати складну пелюсткову форму. Така структура бленди пов'язана з тим, що промені у горизонтальній та вертикальній площинах падають під різним кутом на лінзу. Тому, щоб відсікти промені, що не беруть участі у формуванні зображення, бленда у горизонтальній площині має бути більшою, у вертикальній – менше.

Пелюсткова бленда виконана з високоякісного пластику і має різьбове з'єднання з об'єктивом.

Особливістю пелюстки є те, що після установки користувач може вручну повертати її, залежно від умов зйомки.

ForSLR пелюсткова DCS-77 - на кращому сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Бленди А також інші елементи фототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний каталог abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Бленда за вигідною ціною? Щоб вам простіше було вибрати Бленда, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: ForSLR і Ви побачите, які доступні для замовлення Бленди ForSLR. Як бачите, вибір максимально спрощений. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари, представлені у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад ForSLR. Виникли при покупці ForSLR пелюсткова DCS-77 Запитайте наших професіоналів. Посилання прийде в Харкові своєчасно.