Cokin 37-49 мм

Код товару: 13562
Фото: Cokin 37-49 мм

У наявності

Ціна: 218 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Перехідне кільце для об'єктива дозволяє використовувати фільтр з діаметром, відмінним від об'єктива. Перехідне кільце встановлюється на об'єктив. Світлофільтр необхідно накрутити поверх кільця.
Сумісність: Перехідне кільце підходить для будь-яких об'єктивів. При виборі перехідного кільця слід брати до уваги потрібний діаметр.
 
 

Cokin 37-49 мм - в інет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Перехідні кільця фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Перехідне кільце на вигідних умовах. Щоб запросто підібрати Перехідне кільце, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Cokin і Вам будуть показані всі Перехідні кільця Cokin. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фототовари з каталогу створені лідируючими компаніями, наприклад Cokin. З'явилися при виборі Cokin 37-49 мм Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлений товар можна отримати Дніпрі в потрібні терміни.