Cokin 49-55 мм

Код товару: 13565
Фото: Cokin 49-55 мм

У наявності

Ціна: 326 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Перехідне кільце для об'єктива дозволяє використовувати фільтр з діаметром, відмінним від об'єктива. Перехідне кільце встановлюється на об'єктив. Світлофільтр необхідно накрутити поверх кільця.
Сумісність: Перехідне кільце підходить для будь-яких об'єктивів. При виборі перехідного кільця слід брати до уваги потрібний діаметр.
 

Cokin 49-55 мм - в онлайн-супермаркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Перехідні кільця А також інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас електронний магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Перехідне кільце за прийнятною ціною? Щоб запросто підібрати Перехідне кільце, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Cokin і перед вами з'явиться все Перехідні кільця Cokin. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотоаксессуари, які є у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад JYC. Якщо з'явилися при купівлі Cokin 49-55 мм Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлену продукцію можна отримати в Одесі в потрібні терміни.