Cokin 49-58 мм

Код товару: 13566
Фото: Cokin 49-58 мм

У наявності

Ціна: 213 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Перехідне кільце для об'єктива дозволяє використовувати фільтр з діаметром, відмінним від об'єктива. Перехідне кільце встановлюється на об'єктив. Світлофільтр необхідно накрутити поверх кільця.
 
Сумісність: Перехідне кільце підходить для будь-яких об'єктивів. При виборі перехідного кільця слід брати до уваги потрібний діаметр.

Cokin 49-58 мм - на кращому сайті abcphoto. Якщо потрібно придбати Перехідні кільця А також інші фототовари не встаючи з дивана, відвідайте наш електронний каталог АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Перехідне кільце з хорошими знижками. Щоб вам простіше було вибрати Перехідне кільце, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Cokin і Ви побачите доступні для замовлення Перехідні кільця Cokin. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не хвилюватися. Вироби, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад . Виникли при покупці Cokin 49-58 мм Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Відправляємо продукцію в Вінниці без затримок.