Cokin Переходное кольцо 55-58 мм

Код товару: 13569
Фото: Cokin Переходное кольцо 55-58 мм

Нема в наявності

Ціна: 146 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Переходное кольцо для объектива, позволяет использовать фильтр с диаметром, отличным от объектива. Переходное кольцо устанавливается на объектив. Светофильтр необходимо накрутить поверх кольца.

Совместимость: Переходное кольцо подходит для любых объективов. При выборе переходного кольца следует принимать во внимание необходимый диаметр.

Cokin Переходное кольцо 55-58 мм - в інет-маркеті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Перехідні кільця А також інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Перехідне кільце З вигодами? Щоб вам простіше було вибрати Перехідне кільце, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Cokin і Вам будуть запропоновані різні Перехідні кільця Cokin. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фототовари з каталогу розроблені відомими компаніями, наприклад JYC. Виникли при покупці Cokin Переходное кольцо 55-58 мм Запитайте наших менеджерів. Товари можна забрати в Білій Церкві в швидкі терміни.