Cokin Перехідне кільце 62-67 мм

Код товару: 13573
Фото: Cokin Перехідне кільце 62-67 мм

У наявності

Ціна: 328 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Перехідне кільце для об'єктива дозволяє використовувати фільтр з діаметром, відмінним від об'єктива. Перехідне кільце встановлюється на об'єктив. Світлофільтр необхідно накрутити поверх кільця.
 
Сумісність: Перехідне кільце підходить для будь-яких об'єктивів. При виборі перехідного кільця слід брати до уваги потрібний діаметр.

Cokin Перехідне кільце 62-67 мм - на сайті інтернет-магазину abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Перехідні кільця фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Перехідне кільце за низькою ціною? Щоб не витрачати час на підбір Перехідне кільце, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Cokin і перед вами будуть усі Перехідні кільця Cokin. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Cokin. З'явилися під час замовлення Cokin Перехідне кільце 62-67 мм Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлення отримаєте Запоріжжі у мінімальні терміни.