Cokin Перехідне кільце 67-77 мм

Код товару: 13576
Фото: Cokin Перехідне кільце 67-77 мм

У наявності

Ціна: 406 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Перехідне кільце для об'єктива дозволяє використовувати фільтр з діаметром, відмінним від об'єктива. Перехідне кільце встановлюється на об'єктив. Світлофільтр необхідно накрутити поверх кільця.
Сумісність: Перехідне кільце підходить для будь-яких об'єктивів. При виборі перехідного кільця слід брати до уваги потрібний діаметр.
 

Cokin Перехідне кільце 67-77 мм - в інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Перехідні кільця та інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн-маркет АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Перехідне кільце за собівартістю. Щоб не витрачати час на вибір Перехідне кільце, за допомогою навігації. Введіть: Cokin і перед вами будуть усі Перехідні кільця Cokin. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фототовари з каталогу виробляють відомі компанії, наприклад JYC. Виникли при покупці Cokin Перехідне кільце 67-77 мм Питання можна уточнити у наших фахівців. Транспортуємо продукцію в Дніпрі максимально швидко.