Cokin Перехідне кільце 58-67 мм

Код товару: 13571
Фото: Cokin Перехідне кільце 58-67 мм

У наявності

Ціна: 326 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Перехідне кільце для об'єктива дозволяє використовувати фільтр з діаметром, відмінним від об'єктива. Перехідне кільце встановлюється на об'єктив. Світлофільтр необхідно накрутити поверх кільця.
Перехідне кільце підходить для будь-яких об'єктивів. При виборі перехідного кільця слід брати до уваги потрібний діаметр.
 
 

Cokin Перехідне кільце 58-67 мм - в онлайн-супермаркеті АВС Фото. Якщо терміново необхідно знайти Перехідні кільця або інші елементи фотототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас електронний магазин abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Перехідне кільце вигідно? Щоб вам простіше було вибрати Перехідне кільце, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Cokin і Ви побачите, які доступні для замовлення Перехідні кільця Cokin. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені відомими брендами, наприклад Cokin. Виникли при покупці Cokin Перехідне кільце 58-67 мм Питання можна уточнити у наших менеджерів. Посилку отримаєте Запоріжжі якомога швидше.