Kata KT PL-A-17

Код товару: 14234
Фото: Kata KT PL-A-17

Нема в наявності

Ціна: 2 176 грн

Гарантія

1 місяць від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Хольстер Access-17 PL серии Pro-Light разработан специально для профессионалов. Его дизайн продуман до мелочей. Улучшена возможность транспортировки и хранения необходимого оборудования.

Хольстер оснащен последними разработками компании KATA. Обладает легкой структурированной пеной для большей защиты. Невероятная модульность позволяет сделать сумку легче, после извлечения из нее дивайдеров, которые не пригодятся при путешествии.

Основной отсек способен вместить профессиональную DSLR-камеру с объективом 16-35 мм. По бокам размещены большой и маленький карманы для транспортировки необходимых аксессуаров (объективов, вспышек и т.д.)

Kata KT PL-A-17 - в онлайн-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Сумки для фото-відео техніки А також інші фототовари не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Сумка за ринковими розцінками? Щоб легко підібрати Сумка, скористайтеся зручною системою. Введіть: Kata і перед вами з'явиться все Сумки для фото-відео техніки Kata. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Можна не сумніватися як товар. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Arsenal. З'явилися при виборі Kata KT PL-A-17 Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Фототовари можна отримати в Києві в потрібні терміни.