Marumi M- Gray

Код товару: 15951
Фото: Marumi M- Gray

У наявності

Ціна: 158 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Чохол для світлофільтрів MARUMI надійно захищає світлофільтри від подряпин та бруду, також заощаджує місце в кофрі фотографа та дозволяє тримати необхідні світлофільтри в одному місці без пластикових коробок.
Чохол для світлофільтрів MARUMI виготовлений з капронової тканини з прозорими відділеннями із ПВХ плівки та представлений у двох кольорових варіантах – сірому та чорному.
В одному чохлі для світлофільтрів MARUMI можна зберігати до 6 світлофільтрів.
 

Marumi M- Gray - в інет-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно вибрати Чохли для фільтрів фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та виберіть Чохли для фільтрів за бюджетною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Чохли для фільтрів, за допомогою навігації. Введіть: Marumi і перед вами з'явиться все Чохли для фільтрів Marumi. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Marumi. З'явилися під час підбору Marumi M- Gray Запитайте наших професіоналів. Посилку отримаєте Полтаві своєчасно.

Місткість: 6 фільтрів діаметром до 62 мм