Henzo скотч 18.301.00 (500 шт)

Код товару: 16946
Фото: Henzo скотч 18.301.00 (500 шт)

У наявності

Ціна: 185 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Виробник Henzo (Нідерланди) більше ніж 50 років пропонує своїм клієнтам товари для довговічного зберігання фотографій. Матеріали архівної якості, які містять кислот, збережуть пам'ятні моменти довгі роки.
 
Фотоскотч підходить для пакування подарунків, колажів, марок, скрапбукінгу і т.д. Але основне призначення - це кріплення фотографій у традиційні (класичні) фотоальбоми.
 
Фотоскотч – двосторонній клейкий шматочок паперу. Однією клейкою стороною скотч клеїться до зворотної сторони фотографії, потім зі скотчу знімається захисне покриття, і фотографія клеїться на обране місце сторінки фотоальбому.
 
 

Henzo скотч 18.301.00 (500 шт) - в інет-маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Фотоскотч або інші фототовари не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та виберіть Фотоскотч за прийнятною ціною? Щоб правильно підібрати Фотоскотч, за допомогою зручної навігації. Введіть: Henzo І Ви побачите перелік з Фотоскотч Henzo. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. В якості товарів можна бути повністю впевненими Вироби, які можна купити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Walther. Виникли при виборі Henzo скотч 18.301.00 (500 шт) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Фототовари можна отримати в Павлограді у стислі строки.