Henzo скотч 18.301.00 (500 шт)

Код товару: 16946
Фото: Henzo скотч 18.301.00 (500 шт)

У наявності

Ціна: 185 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Виробник Henzo (Нідерланди) більше ніж 50 років пропонує своїм клієнтам товари для довговічного зберігання фотографій. Матеріали архівної якості, які містять кислот, збережуть пам'ятні моменти довгі роки.
 
Фотоскотч підходить для пакування подарунків, колажів, марок, скрапбукінгу і т.д. Але основне призначення - це кріплення фотографій у традиційні (класичні) фотоальбоми.
 
Фотоскотч – двосторонній клейкий шматочок паперу. Однією клейкою стороною скотч клеїться до зворотної сторони фотографії, потім зі скотчу знімається захисне покриття, і фотографія клеїться на обране місце сторінки фотоальбому.
 
 

Henzo скотч 18.301.00 (500 шт) - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Фотоскотч або інші фототовари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. З асортименту підберіть Фотоскотч за низькою ціною? Щоб правильно вибрати Фотоскотч, скористайтеся зручною системою. Введіть: Henzo і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фотоскотч Henzo. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фототовари з каталогу створені відомими виробниками, наприклад Walther. Виникли при підборі Henzo скотч 18.301.00 (500 шт) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Відправляємо продукцію в Кропивницькому своєчасно.