Henzo кутики 18.312.00 (500 шт)

Код товару: 16947
Фото: Henzo кутики 18.312.00 (500 шт)

У наявності

Ціна: 185 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Фотокуточки потрібні для кріплення фотографій у традиційні (класичні) фотоальбоми.
Це клейкий шматочок паперу з білою підкладкою та прозорою верхньою частиною. При використанні фотокуточків буде видно всю фотографію.
Максимальне захоплення області фото 7мм.
Кути ефективно використовувати для фотографій невеликих розмірів.
Виробник Henzo (Нідерланди) більше ніж 50 років пропонує своїм клієнтам товари для довговічного зберігання фотографій. Матеріали архівної якості, які не містять кислот, збережуть пам'ятні моменти довгі роки.
 
 
 

Henzo кутики 18.312.00 (500 шт) - в електронному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно вибрати Фотокутики або інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний каталог abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Фотокутики з хорошими знижками. Щоб швидко підібрати Фотокутики, скористайтеся зручною системою. Введіть: Henzo і Вам будуть запропоновані різні Фотокутики Henzo. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість товарів можна не хвилюватися. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Walther. Виникли при підборі Henzo кутики 18.312.00 (500 шт) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Товар можна отримати в Каменському в швидкі терміни.