Chako 29x32 Chocolate Brown 100 pg cream

Код товару: 16966
Фото: Chako 29x32 Chocolate Brown 100 pg cream

Нема в наявності

Ціна: 440 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Традиционный фотоальбом. На 100 стр. (300х330 мм.) кремового цвета.

Фотографии в этот альбом необходимо крепить с помощью фотоскотча. Можно разместить фото в различном положении и если размер позволяет – можно совмещать фото нескольких форматов на одной странице.

Между бумажными страницами фотоальбома есть вставка из тонкого пергамента – для того чтобы фотографии не терлись друг о друга.

Материал изготовления обложки - искусственная кожа (рельефная).

Размер обложки (Ш/В) - 300х330 мм.

Chako 29x32 Chocolate Brown 100 pg cream - в онлайн-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Фотоальбоми або інші фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-супермаркет АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Фотоальбом за ринковими розцінками? Щоб максимально просто підібрати Фотоальбом, за допомогою навігації. Введіть: Chako і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фотоальбоми Chako. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Можна не сумніватися як товар. Всі фототовари, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Henzo. Виникли при підборі Chako 29x32 Chocolate Brown 100 pg cream Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлення заберіть у Києві в потрібні терміни.