JJC LH-35 (HB-35, Nikon 18-200mm)

Код товару: 17092
Фото: JJC LH-35 (HB-35, Nikon 18-200mm)

У наявності

Ціна: 169 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Бленда призначена для відсікання бічного світла та боротьби з відблисками та паразитним засвіченням при зйомці в сонячну погоду або за будь-яких інших складних умов освітлення.

Рекомендується для використання в сонячну та погану погоду як влітку, так і взимку.

Дана бленда призначена для використання з об'єктивом Nikon AF-S 18-200mm f/3.5-5.6G DX ED VRII DX Zoom-Nikkor. Є копією-аналогом оригінальної бленди.

 

JJC LH-35 (HB-35, Nikon 18-200mm) - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Бленди або інші фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Бленда за гарною ціною? Щоб запросто підібрати Бленда, за допомогою навігації. Введіть: JJC І Ви побачите перелік з Бленди JJC. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Lensbaby. Якщо з'явилися при підборі JJC LH-35 (HB-35, Nikon 18-200mm) Запитайте нашого менеджера. Товар можна отримати в Кропивницькому якомога швидше.